A tojásokat szétválasztjuk, a fehérjét habbá verjük. A sárgáját pedig a cukorral és a forró vízzel fehéredésig keverjük.
A lisztet a dióval és a sütőporral összekeverjük. A tojásfehérjét a sárgájával simára keverjük, majd a száraz anyaggal csomómentesre dolgozzuk. A kész tésztát egy 18X25 cm- es, sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük, és előmelegített sütőben kb. 50 percig sütjük.
A krémhez a margarint és a porcukrot habosra keverjük, majd a kávéval összedolgozzuk és a kihűlt tésztára kenjük. A süteményt pirított vágott dióval vagy csokoládéreszelékkel díszíthetjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.