Felforrósítjuk az olívaolajat, és kevergetve fehéredésig pirítjuk rajta a darált húst. Hozzáadjuk a megtisztított, finomra vágott hagymát, valamint a meghámozott, felaprított leveszöldséget, egy kevés sót, borsot, a kakukkfüvet, valamint a paradicsompürét, és együtt pirítjuk további néhány percig. Felöntjük a borral és 2,5 dl vízzel, hozzáadjuk a babérlevelet, és felforraljuk. Azután közepes lángon, lefedve 10 percig főzzük.
Kifőzzük a tésztát forrásban lévő, sós vízben a csomagolásán megadott utasítás szerint. A meghámozott, felkockázott céklát puhára főzzük sós vízben. Végül mindkettőt leszűrjük és lecsepegtetjük. A céklakockákat a darált húsos raguba forgatjuk, majd ismét megsózzuk és megborsozzuk. A tésztát tányérokba szedjük, ráhalmozzuk a ragut, végül a tetejére morzsoljuk a fetát.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.