A tésztához egy habverővel krémesre keverjük a tojások sárgáját a cukorral, majd hozzákeberjük a lisztet.
A tojások fehérjét kézi habverővel kemény habbá verjük, majd beleforgatjuk az előző keverékbe, óvatosan, hogy ne törjön meg.
Az így kapott laza tésztát egy nyomózsákba töltjük, és mini muffinformába vagy petit four formákba öntjük. 140 fokra melegített sütőben világos aranybarnára sütjük. A formákban hagyjuk kihűlni, díszítés előtt szedjük ki őket.
A krémhez a darált diót összekeverjük a porcukorral és kevés tejföllel, hogy sűrűn krémes legyen. Ezután keverjük hozzá a puha vajat és a rumot. Az így kapott krémet kupola alakban kenjük az aprósütemények tetejére.
A kávés bevonathoz a porcukrot kihűlt feketekávéval elkeverjük, tulajdonképpen egy hideg mázat készítünk. Ráöntjük az aprósüteményekre, hogy befedje azokat, majd 1-1 kávészemmel díszítjük a tetején.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.