A meghámozott burgonyát egyforma szeletekre vágjuk. Egy tepsibe vagy tűzálló tálba egymás mellé helyezzük a burgonya szeleteket.
Egy szelet bacont helyezünk rá, erre ismét burgonya karikát teszünk, ezt a műveletet addig folytatjuk, amíg a bacon szelet tart. Miután befejeztük az összeállítást, összeaprítjuk a fűszernövényeket.
Olívaolajat öntünk a burgonyatornyok közé, megszórjuk sóval, borssal és rendezzük el az aprított fűszernövényeket is.
Letakarjuk fóliával, majd 170 fokra előmelegített sütőbe tesszük. Nagyjából 20-25 perc alatt elkészül, ekkor levesszük a fóliát, és egy-egy szelet sajtot helyezünk a burgonyahalmok tetejére és visszatoljuk a sütőbe. 5-10 perc alatt megpirulnak, ezután tálalhatjuk köretként vagy előételként is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.