A sonkát felcsíkozzuk. A csilit hosszában félbeszeljük, kimagozzuk, és finomra vágjuk. A spagettit forrásban lévő, sós vízben kifőzzük a csomagolásán megadott utasítás szerint. A főzési idő vége előtt 5 perccel hozzáadjuk a megtisztított borsót, és mindkettőt így főzzük készre. Végül leszűrjük és lecsepegtetjük a keveréket.
A tejszínt simára keverjük a tojásokkal, a sajt felével, a csilivel és a megmosott, megszárogatott petrezselyem lecsipkedett, finomra vágott leveleivel. Az így kapott mártást összeforgatjuk a borsós tésztával, valamint a sonkával. Forrón, a megmaradt parmezánnal megszórva kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.