A tésztához összegyúrjuk a lisztet a porcukorral, a vajjal és tejjel. Folpakba csomagoljuk, és 30 percre hűtőbe tesszük, majd kinyújtjuk 20 × 30 cm-es téglalappá, és sütőpapírral kibélelt tepsire fektetjük. 170 fokra előmelegített sütőbe kb. 25 percig sütjük
A citrom levét kifacsarjuk, és 1 dl vízzel felhígítjuk. Hozzáadunk1 dl tejszínt és 10 dkg cukrot, majd felőzzük, ezután belekeverjük a kukoricaliszt és 1 dl tejszín keverékét, addig főzzük, amíg besűrűsödik.
A tojást a cukorral habbá verjük. Hozzáadjuk a 1,5 ek reszelt citromhéjjal együtt a főzött krémhez.
A krémet a tésztára simítjuk, és visszatesszük a 170 fokos sütőbe még kb. 30 percre. Tálalás előtt meghintjük porcukorral a tetejét.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.