Az apróra vágott hagymát a felolvasztott zsíron megpirítjuk, majd hozzáadjuk a megmosott és kockára vágott marhahúst. Pirospaprikával, borssal és sóval fűszerezzük, majd felöntjük vízzel.
A húshoz hozzáadjuk a lecsót, a megtisztított, fokhagymanyomón átnyomottfokhagymát, a majoránnát és a felkarikázott csilipaprikát is, majd főzzük, amíg a hús szinte teljesen meg nem puhul. Ekkor beletesszük a megtisztított és kockára vágott burgonyát, majd ezt ispuhára főzzük.
Amikor a pirospaprikát a húsra szórod, húzd le az edényt a tűzről, nehogy a paprika megkeseredjen. Ha nem szereted a túl erős ízeket, a csilipaprikát magozd ki. Ha kedveled, rakhatsz bele kicsit többet is, attól függően, mennyire erőset vásároltál.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.