Egy diós, egy mákos és egy kakaós lapot készítünk.
A diós laphoz egy tálba tesszük a tejföl egyharmad részét, hozzáadunk egy tojást, 5 evőkanál cukrot, 5 evőkanál lisztet, 5 evőkanál diót és 1 mokkáskanál szódabikarbónát, majd összedolgozzuk.
A mákos laphoz egy tálba tesszük a tejföl újabb egyharmad részét, egy tojást, 5 evőkanál cukrot, 5 evőkanál lisztet , 5 evőkanál mákot és 1 mokkáskanál szódabikarbónát, majd összedolgozzuk.
A kakaós laphoz egy tálba tesszük a tejföl utolsó harmadát, egy tojást, 5 evőkanál lisztet, 5 evőkanál cukrot, 3 evőkanál kakaóport és 1 mokkáskanál szódabikarbónát, majd összedolgozzuk.
A krémhez tejben megfőzzük a búzadarát, majd hagyjuk kihűlni. A margarint a cukorral kikeverjük, és a búzadarához adjuk.
Ezután megkenjük a krémmel a lapokat, amiket egymásra illesztünk. Az összeillesztett lapok tetejét csokimázzal vonjuk be (a csokit gőz fölött felolvasztjuk és hozzákevertük az étolajat).
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.