A darabokra tördelt étbevonót vízfürdőben felolvasztjuk. Robotgép habverőjével a vajat, a cukrot és a sót habosra keverjük 4 perc alatt. Egymás után beledolgozzuk a tojásokat, majd belecsorgatjuk a folyékony csokoládét.
A lisztet elvegyítjük a kakaóporral, a sütőporral, a durvára vágott mandulával és a darabokra tördelt étcsokoládéval, majd a tejföllel váltogatva, több részletben a vajas masszához adjuk. Csak addig keverjük, amíg összeáll.
A sütőt előmelegítjük 180 fokra. Egy minikuglófhoz való 6 vagy 9 darabos sütőforma mélyedéseit kivajazzuk. (A szilikonformát nem szükséges kikenni.) Beletöltjük a tésztát, és az előmelegített sütő középső részében sütjük 12-14 percig. A tűpróbával ellenőrzött minikuglófokat még forrón kiszedjük, és rácsra tesszük.
Végül az étcsokit az olajjal együtt vízfürdőben felolvasztjuk, és a teljesen kihűlt sütikre csorgatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.