Egy nagy tálban a liszteket elvegyítjük a sütőporral és a szódabikarbónával, valamint a sóval, a borssal, a csilipehellyel és a rozmaringgal. Rámorzsoljuk a feta sajtot, és az egészet jól összeforgatjuk a durvára vágott aszalt paradicsommal.
Egy külön tálkában villával felverjük a tojásokat, majd összekeverjük a tejjel és az olvasztott vajjal. A folyadékot a lisztes keverék közepébe készített mélyedésbe öntjük, és lazán összedolgozzuk. Nem szabad túlkeverni!
A tésztamasszát egyenlően elosztjuk egy tapadásmentes muffintepsi mélyedéseiben, és a 200 fokra előmelegített sütőben aranybarnára sütjük 15-18 perc alatt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.