A fokhagymát, hagymát, a parmezánt és a paradicsomot a sajtreszelő kislyukú oldalán lereszeljük, a száraz vékonykolbászt karikákra szeljük.
Egy mélyebb serpenyőben olívaolajat hevítünk, beledobjuk a vajat, ha megolvadt, a reszelt fokhagymát és hagymát, és közepes hőfokon megdinszteljük. Belerakjuk a kolbászkarikákat. A paradicsomszószhoz hozzákeverjük az ízlés szerinti mennyiségű zöldfűszert, sót, borsot, majd az egészet kolbászcsipszhez borítjuk, és 5-10 perc alatt összefőzzük.
A tésztát kifőzzük a csomagoláson írtak szerint, majd leszűrjük, és a paradicsomos-kolbászos szószba öntjük. Belekeverjük a reszelt parmezán felét, majd alaposan elkeverjük, és hagyjuk, hogy beleolvadjon a tésztába. A maradék parmezánnal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.