Egy tálban a lisztet a tejjel simára keverjük, majd további folyamatos keverés mellett hozzáadjuk a keményítőt, a sót, a cukrot és a tojásokat. Ha teljesen sima a keverék, szódavízzel palacsinta sűrűségűre keverjük, majd a szokásos módon kisütjük.
A töltelékhez összekeverjük a tejszínnel a diót, majd ízlésünknek megfelelően hozzáadjuk a cukrot, a fahéjat és a rumot. A kisült palacsintákat ezzel a krémmel töltjük meg.
Egy kis lábasban összefőzünk a cukrot és a kakaóport egy kevés vízzel. Végül a palacsintatorta tetejét ízlés szerint megcsorgatjuk a csokoládés öntettel.
Megjegyzés
Tartalmasabb leves után kitűnő főétel lehet, gluténmentesen.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.