A vizet egy nagy edénybe felforrualjuk. Hozzáaadjuk a kókuszt, a vaníliát és a karobot. A főzet alatt levesszük kicsire a lángot, és belekeverjük a kukoricadarát.
Folyamatosan kevergetjük habverővel. Amikor már csomómentes hozzáadjuk a kókusztejszínt. 5 perc után már fakanállal is könnyedén tudjuk kevergetni. Addig főzzük, amíg szépen elválik az edény falától.
A masszát egy tepsibe öntjük és megvárjuk amíg kihül. Ezután felszeletelhetjük és megszórhatjuk a tetejét kókusszal.
Megjegyzés
Tegnap a Gyertyafényes Halloween Jógára készítettem ezt az édességet. Lévén jött olyan is a jógagyakorlásra, akiről tudtam, hogy gluténmentesen táplálkozik, ezért szem előtt tartva Judit táplálkozását választottam olyan alapanyagot, hogy ő is tudjon enni belőle:) A kukoricadarát, (puliszka, polenta) szeretem, mert gyorsan elkészül, tápláló és különböző élelmiszer allergia, érzékenység esetén is fogyasztható.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.