Az áttört túrót, a tejföllel, egy tojás sárgájával, porcukorral és kevés reszelt citromhéjjal simára keverjük. Megtöltjük vele a kisütött palacsintákat , és feltekerjük, tűzálló tálba -szorosan egymás mellé- fektetjük.
Három tojás sárgáját simára keverjük a liszttel, kristálycukorral, vaníliás cukorral és a tejjel. Gőz fölött, állandó keverés mellett sűrű krémmé főzzük. Először ezzel, majd a kemény habbá vert, egy ek. kristálycukorral és kevés citromlével ízesített tojásfehérjével bevonjuk a palacsintákat.
Forró sütőbe téve halvány rózsaszínűre sütjük a tetejét.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.