A főtt tojásokat meghámozzuk, darabokra vágjuk, majd egy villával összetörjük. A hajdinát leöblíjük szűrőben, majd egy serpenyőben felhevített olajon 1-2 percig pirítjuk. Ezután felöntjük 200 ml vízzel, és puhára fozzük.
A hajdinához keverjük a tojást, a lecsepegtetett, villával összetört szardíniát és a mustárt. Sózzuk, borsozzuk ízlés szerint.
A kelleveleket forró vízbe mártjuk 1 percre. Ezután kiszedjük, és lecsepegtetjük. A vastag levélnyelet ki kell vágni! Egy adag tölteléket a levelek közepére halmozzuk, utána a levelet kétoldalt ráhajtjuk, majd a „csúcsától” kezdve feltekerjük.
A tekercseket kivajazott hőálló tálba tesszük. Rákanalazzuk a tejfölt, aztán megsózzuk, és végül 180 fokra előmelegített sütőben 10 parc alatt készre sütjük. Őrölt pirospaprikával megszórva kínálhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.