A sós képviselőfánkhoz a vizet, a vajat és a cukrot feltesszük főzni közepes lángon. Ha elolvadt a vaj, akkor a lisztet is hozzáadjuk és elkezdjük resztelni. Akkor jó, ha egybeáll, és elválik az edény falától, ezután még kb. fél percig keverjük. Levesszük a tűzről, és robotgépben folyamatosan egyesével hozzáadjuk a tojásokat. Nyomózsákba töltjük, és apró halmokat nyomunk sütőpapírral fedett sütőlemezre. 220 fokra előmelegített sütőben 20 percig hagyjuk nőni, majd 160 fokra visszavéve résnyire nyitott ajtónál szárítjuk.
A lazacot a vajjal és a snidlinggel botmixerrel pürésítjük. A tejszínt habverővel hozzáadva lazítjuk a krémet. A félbevágott képviselőfánkokat habzsák segítségével megtöltjük a lazackrémmel.
A kókuszos szelethez a tojásfehérjét elkezdjük habbá verni, majd, amikor már 70%-ig feljött, fokozatosan hozzáadagoljuk a cukrot és a sót, és keményreverjük. A lisztet elkeverjük a sütőporral, és váltakozva a lisztet és a kókuszreszeléket hozzáadjuk a fehérjéhez. 2 centi vastagon egy sütőpapíros tepsire simítjuk, és 160 fokon megsütjük. Még mielőtt barnulni kezdene kivesszük, különben rágós lesz.
A pudingport csomómentesre keverjük a tej egy részével, a másik részét felrakjuk forrni a cukorral. Ha felforrt, hozzáadjuk a pudingos tejet, és besűrítjük. Ezután hozzáadjuk az amarettót és kihűtjük. A vajat kihabosítjuk, és hozzáadjuk a vaníliás krémet. A megsült tésztára kenjük ugyanolyan vastagon, mint a tészta, és a tetejét kókuszreszelékkel díszítjük. Ezután kis kockákra szeleteljük.
A francia mákos szelethez a tojásfehérjét keményre verjük. A sárgáját kihabosítjuk a cukorral, majdhozzáadagoljuk az összes többi hozzávalót. Ezután összeforgatjuk a fehérjével. Sütőpapírral fedett lemezre terítjük, és 160 fokon aranybarnára sütjük.
A krémhez a lisztet lassan krémesre keverjük a tejjel, fokozatosan, apránként lazítva. Ezzel elkerülhetjük, hogy csomós legyen a krém. Amikor már viszonylag folyós, egynemű és sima, akkor a maradék tejet felforraljuk az egész csillagánizzsal, és vékony sugárban a lisztes keveréket hozzáadjuk, besűrítjük. A vajat a cukorral habosra keverjük, és a kihűlt krémhez adjuk. Csillagcsöves zsákba töltjük, és kis halmokat nyomunk a felkockázott mákos piskótára. Mentalevéllel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.