A tésztához egy tálba szitáljuk a lisztet és a porcukrot, hozzáadjuk a sót, majd gyors mozdulatokkal összemorzsoljuk a vajjal. Hozzáadjuk a tojássárgáját és összegyúrjuk (szükség esetén hozzáadunk egy kevés hideg vizet). Fóliába tekerve a hűtőbe tesszük legalább 1 órára.
A kosárkaformákat kikenjük olvasztott vajjal és meghintjük liszttel. A tésztát kinyújtjuk, felvágjuk, és kibéleljük vele a formákat, majd visszatesszük a hűtőbe.
A pudinghoz simára keverjük a tojásokat a keményítővel. A kókusztejet a cukrokkal forráspontig melegítjük, beleszórjuk a kókuszreszeléket, majd állandó keverés mellett hozzáöntjük a tojást, és összeforraljuk. A langyosra hűlt pudingot a tésztával kitöltött formákba kanalazzuk úgy, hogy kitöltse azt, és 180 fokra előmelegített sütőbe toljuk. Addig sütjük, amíg színt nem kap a tészta.
A csokoládét vízgőz felett összeolvasszuk az olajjal, majd megmártjuk benne a kosárkák alját és kókuszreszelékbe nyomkodjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.