A húst egy tepsire tesszük, körészórjuk a meghámozott, négybe vágott répát. Sóval, kakukkfűvel és fehérborssal meghintjük, olívaolajjal meglocsoljuk. 180 fokos sütőbe toljuk, és 45 perc alatt készre sütjük.
A birsalmát cikkekre vágjuk, magházát eltávolítjuk. Egy lábasba tesszük, felöntjük annyi vízzel, amennyi ellepi, beletesszük a cukrot, a szegfűszeget és a fahéjat. Lefedve puhára főzzük, majd kihűtjük.
A burgonyát meghámozzuk, kockára vágjuk, és kevés sós vízben megfőzzük. Leszűrjük, a vajjal és a tejföllel pürésítjük. Szerecsendióval és sóval ízesítjük. A húst a sült répával, pürével, és kompóttal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.