Főzzük az átválogatott, megmosott lencsét puhára sós vízben a babérlevéllel és a kakukkfűvel együtt. Szűrjük le, a fűszernövényeket távolítsuk el, a lencsét pürésítsük botmixerrel. A finomra vágott hagymát és fokhagymát fonnyasszuk meg a felforrósított olívaolaj felén, majd adjuk a lencsepüréhez. Sózzuk és borsozzuk meg.
Főzzük a kukoricadarát 10–15 percig 5 dl sós vízben. Adjuk hozzá a hagymás lencsepürét, a reszelt sajtot, és formázzunk a masszából lapos pogácsákat. Hagyjuk teljesen kihűlni, majd forgassuk meg a fasírtokat zsemlemorzsában. Süssük mindet ropogósra felforrósított olajon. Amikor már majdnem kész, helyezzük mellé a paradicsomokat, süssük együtt néhány percig, majd vegyük ki és tartsuk melegen.
Főzzük a zöldbabot ropogósra forrásban lévő, sós vízben. Szűrjük le, majd forgassuk át a megmaradt, felforrósított olívaolajon. Locsoljuk meg a borecettel. Kínáljuk a lencsefasírt mellé a paradicsommal együtt. Díszítsük néhány szál snidlinggel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.