Az átválogatott, megmosott lencsét sós vízben puhára főzzük a babérlevéllel és a kakukkfűvel együtt. Leszűrjük, a fűszernövényeket eltávolítjuk, a lencsét botmixerrel pürésítjük. A finomra vágott hagymát és fokhagymát megfonnyasztjuk a felforrósított olívaolaj felén, majd a lencsepüréhez adjuk. Megsózzuk és megborsozzuk.
A kukoricadarát 10–15 percig főzzük 5 dl sós vízben. Hozzáadjuk a hagymás lencsepürét, a reszelt sajtot, és lapos pogácsákat formázunk a masszából. Hagyjuk teljesen kihűlni, majd megforgatjuk a fasírtokat zsemlemorzsában. Mindet ropogósra sütjük a felforrósított olajon. Amikor már majdnem kész, melléhelyezzük a paradicsomokat, néhány percig sütjük együtt, majd kivesszük és melegen tartjuk.
A zöldbabot ropogósra főzzük forrásban lévő, sós vízben. Leszűrjük, majd átforgatjuk a megmaradt, felforrósított olívaolajon. Meglocsoljuk a borecettel. A lencsefasírt mellé kínáljuk a paradicsommal együtt. Néhány szál snidlinggel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.