A tésztához szükséges hozzávalókat összekeverjük, és a masszát egy sütőpapírral bélelt 30x40 cm-es tepsibe simítjuk. 180 fokon alsó-felső sütésnél 15 percig sütjük.
A 2 csomag pudingport megfőzzük a tejjel (a csomagolás utasítása szerint, cukorral). Hagyjuk kicsit hűlni. Ezután a tejfölt és a tojássárgáját hozzákeverjük a pudinghoz. Az így kapott krémet rákenjük a tésztára.
A meggyet (abban az esetben, ha teszünk rá tortazselét, a levét felfogjuk!) elosztjuk a pudingos krémen, és a süteményt még 15 percig sütjük.
Tehetünk rá tortazselét is, ekkor a 2 csomag tortazseléport felfőzzük a meggy levével, és ráöntjük a süteményre.
Megjegyzés
Kb. 20 szelet lesz belőle. Érdemes egy nappal korábban megsütni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.