A rizst bő vízben készre főzzük. Egy kevés olajon megpirítjuk a felaprított hagymát, majd hozzáadjuk a darált húst. Fehéredésig pirítjuk, megsózzuk, megborsozzuk, majd hozzáadjuk a parmezánt és a kurkumát. Hozzákeverjük a lefőzött, leszűrt rizst, majd egy tojást ütünk bele, hogy összeálljon.
Egy kis masszát kiveszünk a tenyerünkbe, és gombócot formázunk belőle úgy, hogy a közepébe belenyomjuk a mozzarellagolyót.
Lisztbe, felvert tojásba és zsemlemorzsába panírozzuk, és olívaolajban kisütjük.
Megjegyzés
Egyszerű hozzávalók, mégis remek és laktató főétel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.