A palacsintához a lisztből, a tejből, a tojásból és egy csipet sóból csomómentes híg tésztát keverünk. Palacsintasütővel kisütünk 12 db palacsintát, majd állni hagyjuk.
A töltelékhez a párizsit, a hagymát, a fokhagymát, a szalonnát a húsdarálón ledaráljuk. Hozzáadjuk a mustárt, és a fűszereket. Jól összedolgozzuk, majd állni hagyjuk kb 10 percig.
Minden palacsintába 2 evőkanál tölteléket teszünk. Négyzet alakúra hajtogatjuk, a behajtott széleket tojással megkenjük. Állni hagyjuk kb. 10 percig.
Lisztbe, tojásba, morzsába forgatjuk a palacsintákat, közepes tűzön aranybarnára sütjük.
Tartármártást készítünk. A majonézt, a mustárt, a tejfölt összekeverjük.
Megjegyzés
Olcsó elég gyorsan elkészíthető nagyon finom, melegen, hidegen is fogyasztható. Jó étvágyat
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.