Az apróra vágott hagymát és a füstölt sonkát megfuttatjuk az olívaolajon, majd 2 perc után hozzáadjuk a zsályát, és még 1 perc után a durvára vágott fokhagymát. Ezután hozzáadjuk a felszeletelt csiperkét, majd erős lángon megpirítjuk.
Ezután hozzáadjuk a felaprított zöldségeket. Mérsékeljük a lángot, lefedjük, és néha megkeverjük. 10 perc után felöntjük az alaplével, és megsózzuk, megborsozzuk. Lassú tűzön főzzük, közben elkészítjük a galuskát.
A liszet összedolgozzuk a tojással és a házi májassal, és hozzáadunk egy kevés vizet, hogy félkemény tésztát kapjunk. Durvára őrölt borssal és bazsalikommal fűszerezzük. Amikor a zöldségek majdnem megpuhultak, kiskanállal a levesbe szaggatjuk a galuskát. Kb. 10 perc alatt készre főzzük. Friss petrezselyemmel tálaljuk.
Megjegyzés
Remekül ötvözi a magyar és olasz konyha jellegzetességeit
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.