Felforrósítjuk az olajat, majd rajta üvegesre sütjük rajta a finomra vágott hagymákat. Hozzáadjuk a megtisztított, felkockázott padlizsánt, és együtt pirítjuk 5 percig. Hozzákeverjük a paradicsomot, sózzuk és borsozzuk, majd további 5 percig főzzük.
A tésztákat megtöltjük a padlizsános ragu felével, majd tűzálló tálba rendezzük, és meglocsoljuk a megmaradt raguval. Megmelegítjük a tejszínt, belereszeljük a sajtot, és kevergetve felolvasztjuk.
A sajtmártást a töltött tésztára locsoljuk, mozzarellát tépkedünk rá, és elrendezzük rajta a bazsalikom lecsipkedett leveleit, végül 200 fokra előmelegített sütőben 30 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.