Az apróra kockázott vöröshagymát olívaolajon lepirítjuk, és hozzáadjuk a kis kockákra vágott csirkemellet (a ragout fin eredetileg borjúhússal készül). Ha félig megpirult, hozzáadjuk a csiperkegombát, majd az alaplé vagy a víz következik, sózzuk, borsozzuk, meghintjük kakukkfűvel, és egy púpos evőkanál liszttel. Hozzáöntjük a főzőtejszínt és kiforraljuk.
Belefacsarjuk a citromot hozzáadjuk a Worcester szószt, a fehér bor, ismét összeforraljuk, majd meghintjük finomra vágott petrezselyemmel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.