A megtisztított leveszöldséget és fokhagymát finomra vágjuk. 2 evőkanál olívaolajat felforrósítunk, majd a darált húst fehéredésig sütjük rajta. Hozzáadjuk a leveszöldséget, a fokhagymát és a paradicsompürét, majd a babérlevelet és az alaplevet is. Sózzuk, borsozzuk, majd 30 percig főzzük. Közben néhányszor megkeverjük, végül a babérlevelet eltávolítjuk.
A megtisztított káposztát felcsíkozzuk. A hagymát finomra vágjuk, majd a megmaradt, felforrósított olívaolajon üvegesre sütjük. Hozzáadjuk a kelcsíkokat, és közepes lángon 10 percig pároljuk. Végül sózzuk és borsozzuk.
A vajat felforrósítjuk, és megpirítjuk rajta a lisztet. A tejjel felöntjük, simára keverjük, és felforraljuk. Sózzuk, borsozzuk, 5 percig főzzük. Közben néhányszor megkeverjük, végül hozzáforgatjuk a lereszelt parmezán felét.
Egy tűzálló tálat kiolajozunk, majd a lasagnelapok harmadrészét belesimítjuk. Bevonjuk a darált hús felével, majd a fél adag káposztával. Ráterítünk újabb harmadnyi tésztát, és bevonjuk fél adag tejes mártással. Ismét hús, káposzta, majd tészta következik. Végül a megmaradt fehér mártással meglocsoljuk. Meghintjük a maradék reszelt sajttal, és 200 fokos sütőben 35 perc alatt aranyszínűre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.