A mártáshoz összemelegítjük a tejet, a vajat és az olajat. Besűrítjük a liszttel vagy étkezési keményítővel (ügyelve arra, hogy ne csomósodjon be). Megsózzuk, megborsozzuk, megszórjuk szerecsendióval és felforraljuk.
A krumplit héjában, enyhén sós vízben megfőzzük, és vékony karikákra vágjuk. A cukkinit meghámozzuk, vékony szeletekre vágjuk, besózzuk és félretesszük, majd amikor kiengedte a levét, kinyomkodjuk. A sárgarépát vékony karikára vágjuk, megpároljuk. A tojásokat keményre főzzük.
A kockákra vágott bacont serpenyőben megpirítjuk. Egy jénait kivajazunk, beterítjük egy sor burgonyával, majd a répával, a cukkinivel és végül a karikára vágott tojással. Megsózzuk, és megszórjuk a pirított baconnel.
Ráöntjük a mártás felét, és megszórjuk a reszelt sajt felével is. Befedjük a maradék burgonyával, megsózzuk, majd ráöntjük a maradék mártást, valamint megszórjuk a maradék sajttal. Fedő nélkül a 200 fokra előmelegített sütőbe toljuk, és 30 perc alatt készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.