A sütőformát (vagy kisebb tepsit) kikenjük vajjal. A sajtot kislyukú reszelőn lereszeljük. A hússzeleteket kiklopfoljuk, majd ízlés szerint sózzuk, borsozzuk és megszórjuk szerecsendióval. Ezután egy kicsit állni hagyjuk, hogy az ízek kellően átjárják.
A befűszerezett hússzeleteket először beleforgatjuk a lisztbe, majd a felvert tojásba, végül pedig a reszelt sajtba. A vajjal kikent sütőformába egymás mellé helyezzük a hússzeleteket, majd megkenjük tejföllel. Ezután megint egy réteg hús, majd tejföl következik - ezt addig ismételjük, míg el nem fogy a hús. Az utolsó sor húst, alaposan megkenjük tejföllel, majd fóliával lefedjük a sütőforma tetejét.
175 fokra előmelegített sütőbe helyezzük, majd kb. 30 perc alatt puhára pároljuk. Ezután levesszük a fóliát, majd szép pirosra sütjük. A készre sült húst kivesszük a sütőből, majd tálalás előtt egy kicsit hűlni hagyjuk.
Megjegyzés
Tálaláskor ízlés szerint rizst vagy krumplipürét kínáljunk mellé köretnek.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.