A cukkinit megtisztítjuk, a végeit levágjuk, a zöldséget 5 cm-es darabokra vágjuk. A közepüket kivájjuk úgy, hogy az aljuk ép maradjon. Az előkészített cukkinidarabokat forró grillsütőben toljuk néhány percre.
Meghintjük a mélyedéseket frissen őrölt borssal, megsózzuk, majd mindbe kevés paradicsompürét kanalazunk. A márványsajtot durvára reszeljük, és összeforgatjuk a kemény habbá vert tejszínnel. Végül a keveréket a cukkinikbe töltjük.
Olívaolajjal kikent tűzálló tálba rendezzük, meglocsoljuk egy kevés olívaolajjal, és 8 percig grillezzük, majd tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.