A megtisztított, finomra vágott vörös- és újhagymát megpároljuk a felforrósított vajon. Rádobjuk a meghámozott, apróra kockázott burgonyát, és alaposan összeforgatjuk az egészet. Hozzáadjuk az alaplét, egy kevés sót, borsot, frissen reszelt szerecsendiót, valamint a babérleveleket, és közepes lángon addig főzzük, amíg a burgonya megpuhul. Azután eltávolítjuk a levesből a babérleveleket, és botmixerrel krémesre törjük.
A tejszínt simára keverjük egy merőkanálnyi levessel, valamint az étkezési keményítővel. A keveréket a többihez öntjük, és nagy lángon összeforraljuk.
A kenyérszeleteket megpirítjuk, kockákra vágjuk. Ezekkel és a felaprított snidlinggel megszórva tálaljuk a levest.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.