A krémhez a zselatint hideg vízbe áztatjuk. Közben a tejszínt kemény habbá verjük, és a hűtőbe tesszük.
Egy fémtálban habverővel összekeverjük a sört, a tojássárgáját és a kétféle cukrot, valamint a citrom lereszelt héját és a kettévágott gyümölcs egyik feléből kifacsart levet. Meleg vízfürdőbe állítva fehéredésig verjük, amíg kissé besűrűsödik. Ezután hideg vízfürdőben kihűlésig kevergetjük.
A kinyomkodott zselatint 2 ek sörrel elkeverve feloldjuk a tűzhelyen, majd a sörös masszába vegyítjük. Végül lazán beleforgatjuk a tejszínhabot.
A rétegezéshez a zselatint hideg vízbe áztatjuk. Az alkoholmentes sört a fahéjjal és a csillagánizzsal együtt felforraljuk, majd ízlés szerint cukorral és citromlével ízesítjük. Feloldjuk benne a kinyomkodott zselatint, egy tálba öntjük, és kihalásszuk belőle a fűszereket. Ezután szilárdulni hagyjuk.
Közben a meghámozott gyümölcsöket apró kockákra daraboljuk, és a dermedő zselébe forgatjuk. Végül a krémet és a gyümölcsös zselét üvegpoharakba rétegezzük, és megszórjuk magvakkal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.