A darált húst a zsemlemorzsával, a piros paprikával, és a zúzott fokhagymával összedolgozzuk, majd sóval, borssal, őrölt fűszerköménnyel ízesítjük. A masszából gombócot formázunk, majd egy serpenyőben, forró olajban megsütjük.
A burgonyát meghámozzuk, és sós vízben puhára főzzük. A főtt burgonyát összetörjük, majd hozzáadjuk az olvasztott vajat, a felmelegített tejet és habosra keverjük.
Egy tálcára saláta leveleket helyezünk és a burgonya püréből megformázzuk a süni testét. A süni szemét szemes borsból, az orrát paradicsomból rakjuk ki. Ezután a fasírtgolyókat rápakoljuk a burgonya alapra, és már kész is a süni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.