Összekeverjük a meghámozott, lereszelt gyömbért, az őrölt fahéjat, továbbá az olívaolajat. A megtisztított sütőtököt 2 x 2 cm-es kockákra vágjuk, majd összeforgatjuk azokat a gyömbéres-olívaolajos keverékkel, és szétterítjük egy sütőpapírral leterített sütőlemezen.
A zöldséget puhára sütjük a 200 fokos sütőben kb. 30 perc alatt. Azután kivesszük, és miután kihűlt, botmixerrel krémesre törjük. Végül elosztjuk a sütőtökkrémet 4 db csatos tetejű befőttesüvegben.
Az áttört túrót összekeverjük a joghurttal, valamint egy kevés mézzel. A sütőtökkrémre kanalazzuk, rászórjuk a zabpelyhet, és meghintjük egy kevés felaprított mentával.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.