A felkockázott zsemlét egy tálba tesszük, meglocsoljuk a halászlével, és hozzákeverjük a tojást.
A szardellát apróra vágjuk. A csilipaprikát megmossuk, kicsumázzuk és felszeleteljük. A szardellát, a csilipaprikát és a zöld fűszereket a beáztatott zsemléhez adjuk. A masszát megsózzuk, rászórjuk az ételízesítőt, alaposan összekeverjük, majd a hűtőbe tesszük.
A halat szárazra töröljük, majd a belsejét megtöltjük az elkészített masszával, a nyílást hústűvel összetűzzük.
A fokhagymát felaprítjuk. Egy serpenyőben felforrósítjuk a vajat és az olajat. A hal mindkét oldalát megsütjük benne 6-8 perc alatt. A fokhagymát csak a végén szórjuk rá, mert ha megég, az íze keserű lesz. A megsült tintahalat felszeleteljük és fehér kenyérrel és friss zöldségekkel találjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.