Egy kis tepsibe öntjük a tejszín és az olaj felét. A csirkemellből vékony szeleteket vágunk, és besózzuk. A tepsibe rakosgatjuk a húst, megszórjuk szárnyas fűszerkeverékkel, majd ráöntjük a maradék tejszínt.
A paradicsomot vékony karikákra vágjuk, rátesszük a húsra, majd a sajtot ráreszeljük a tetejére. Végül megszórjuk petrezselyemmel, és meglocsoljuk egy kevés olívaolajjal.
180 fokra előmelegített sütőben, fóliával letakarva kb. 30 percig sütjük, majd eltávolítjuk a fóliát, és további 10 perc alatt készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.