A tésztát a csomagoláson található előírás szerint sós vízben kifőzzük, majd leszűrjük.
A felaprított hagymát olajon megfonnyasztjuk, hozzáadjuk a húst, lepirítjuk, majd felöntjük a paradcsomszósszal. Sózzuk, borsozzuk, fűszerezzük bazsalikommal és oregánóval, kevergetve felforraljuk, majd kis lángon kb. 20 percig főzzük.
A leszűrt tésztát kivajazott jénaiba öntjük és összeforgatjuk a raguval. A tésztát megszórjuk a reszelt sajttal és 200 fokos sütőben 15 perc alatt készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.