A barna rizst kb. 25 perc alatt félpuhára főzzük, majd lehűtjük és félretesszük. A paprikákat megtisztítjuk, eltávolítjuk a szárát és a magokat.
Az apróra vágott hagymát olajon megdinszteljük, hozzáadjuk a felaprított petrezselymet és megsózzuk, -borsozzuk.
Egy tálban összekeverjük a darált húst a hagymával, a rizzsel és a tojással. A masszát a paprikákba töltjük, ami kimarad, abból gombócot formálunk.
A passzírozott paradicsomot beleöntjük egy lábosba, hozzáadjuk a cukrot, beletesszük a paprikákat, gombócot, és kb. 30 perc alatt közepes lángon készre főzzük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.