A burgonyát héjában puhára főzzük. Meghámozzuk és lereszeljük. Hagyjuk teljesen kihűlni, majd összedolgozzuk a liszttel, a kétféle tormával, a citrom lereszelt héjával és a finomra vágott snidlinggel. Megsózzuk és megborsozzuk, nedves kézzel gombócokat formázunk a masszából, majd lisztezett tálcára tesszük mindet.
Az olajat felforrósítjuk, a gombócokat kissé kilapítjuk. Közepes lángon aranyszínűre sütjük mindet.
A hagymát finomra vágjuk és megfonnyasztjuk 2 ek felforrósított olajon. Hozzáadjuk a pulykacombfilét, megsózzuk és megborsozzuk, majd fedő alatt puhára pároljuk.
A burgonyás korongokat a vékonyra szeletelt hússal és a tejföllel rétegezzük. Néhány szál snidlinggel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.