5 dkg vajat felolvasztunk, és világosbarnára pirítjuk. Összedolgozzuk a tejjel, a liszttel, a tojással, a citrusok lereszelt héjának felével, a vaníliás cukorral, 1 csipet sóval és az olajjal. A masszát 30 percig pihentetjük.
A megmaradt vajat összekeverjük a túróval, a cukorral, a megmaradt citrusreszelékkel, a tojássárgájával és a pudingporral. A tejszínt kemény habbá verjük, és a túrókrémhez forgatjuk.
A tésztamasszát átkeverjük. Serpenyőben kevés vajat felforrósítunk, és a massza negyedrészét beletesszük. Egyenletesen eloszlatjuk benne, és mindkét oldalát aranyszínűre sütjük. Ugyanígy elkészítjük a többi tésztát is.
A túrót a palacsintákon elosztjuk, rászórjuk a mazsolát, majd a tésztákat feltekerjük. Kivajazott tűzálló tálba tesszük, és 200 fokon 15 percig sütjük. Csokoládésziruppal meglocsolva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.