A fokhagymagerezdeket nagyon finomra vágjuk. Megsózzuk, meglocsoljuk egy kávéskanál meleg vízzel, és 10 percig állni hagyjuk.
A kígyóuborkát meghámozzuk, és egy finom reszelőn lereszeljük. Enyhén besózzuk, rövid ideig állni hagyjuk, majd szitán lecsöpögtetjük, végül erőteljesen kinyomkodjuk. Belekeverjük a joghurtot és tejfölt.
Hozzáadjuk a fokhagymát, belekeverjük a fehérborecetet és az olívaolajat. Ha szükséges, tovább sózzuk, és hozzáadjuk a cukrot. Összekeverjük, és ízlés szerint kaporral ízesítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.