A finomra vágott hagymákat üvegesre pirítjuk a felforrósított olajon. Hozzáadjuk a megtisztított, feldarabolt zöldbabot, és 5 percig pároljuk. Megsózzuk és megborsozzuk, majd felöntjük fel az alaplével, és puhára főzzük.
A megtisztított, felkockázott burgonyát puhára főzzük, majd leszűrjük, majd összeturmixoljuk a bab 2/3 részével és kevés főzőlével. Összekeverjük a megmaradt 1/3 résszel, ha szükséges, megsózzuk és megborsozzuk.
A megtisztított, felcsíkozott kacsamellet megsózzuk és megborsozzuk. Megforgatjuk a lisztben, a felvert tojásban és a finomra vágott petrezselyemmel kevert zsemlemorzsában.
Végül mindet aranyszínűre sütjük a felforrósított olajban. A főzelékkel kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.