A tésztát a csomagoláson található utasítás szerint kifőzzük. Sós vízben megfőzzük a borsót (akár a tésztával együtt).
A sonkát és az uborkát felkockázzuk, majd egy salátástálban összekeverjük a leszűrt tésztával és borsóval.
A tejfölt összekeverjük az olívaolajjal, a mustárral és a felaprított snidlinggel, és a tésztára öntjük. Megsózzuk, megborsozzuk, és összeforgatjuk. Néhány órára vagy egy éjszakára a hűtőbe tesszük, majd tálaláskor bazsalikommal díszítjük.
Megjegyzés
Ha nagyon magába szívta a mártást, tálaláskor még tehetünk hozzá majonézt vagy tejfölt. Gyors, egyszerű, köretnek vagy vacsorára is kiváló.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.