A zöldséges töltött kosárkák elkészítéséhez a magvakat daráljuk finomra, és gyúrjuk össze a tojással, valamint egy kevés sóval. Nyomkodjuk 8 db kiolajozott kosárkaformába, és süssük elő 170 fokra előmelegített sütőben 10 perc alatt.
A paprikákat süssük feketére 250 fokon, majd tegyük zacskóba néhány percre. A megégett héj lehúzása és a magok kikaparása után pürésítsük, majd keverjünk hozzá 1 db tojást, és ízesítsük sóval, valamint a kakukkfű leveleivel.
A brokkolit főzzük meg sós vízben, szűrjük le, és pürésítsük. Dolgozzunk hozzá 1 db tojást, valamint ízlés szerint sót és borsot. Töltsük meg a kosárkákat a kétféle masszával, majd süssük őket készre 170 fokon 15 perc alatt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.