Egy közepes nagyságú tepsit sütőpapírral kibélelünk. A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd két részre osztjuk. Kinyújtjuk az egyik adagot és a tepsi aljába tesszük.
Elkészítjük az almatölteléket. A lereszelt almát 2 dl vízben feltesszük főni, hozzáadjuk a cukrokat és fahéjat. Ha megfőtt az alma, a pudingport is hozzáadjuk, és forrásig főzzük.
A pudingos tölteléket a tepsiben lévő tésztára halmozzuk, egyenletesen elosztjuk, majd betakarjuk a tészta másik felével.
A pite tetejét bekenjük tojássárgájával, és 180 fokra előmelegített sütőben 30-40 perc alatt szép pirosra sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.