A sütőt előmelegítjük 190 fokra. Egy sütőtálat vagy 6 kis tűzálló formát kikenünk vajjal.
A megmosott, lecsepegtetett áfonyát összeforgatjuk a liszttel, a barna cukorral, a citromhéjjal és a citromhéjjal, majd a formába tesszük.
A tésztához a lisztet, a cukrot, a sütőport, a szódabikarbónát és a sót konyhai robotgéppel morzsalékosra keverjük. Apránként hozzáadjuk a feldarabolt vajat, majd beledolgozzuk a vaníliaaromával ízesített írót és homogén masszává keverjük. Foltokban az áfonyára kanalazzuk, és nagyjából elsimítjuk. Végül a cobblert az előmelegített sütőben aranybarnára sütjük 25-30 perc alatt. Melegen kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.