A tésztához a tojássárgáját a cukorral és a vízzel elkeverjük, majd hozzáadjuk a lisztet, a sütőport, a kakaóport és a szódabikarbónát. Beleöntjük egy tortaformába vagy tepsibe és 200 fokon kb. 15 percig sütjük.
Amíg sül a tészta, fél liter vízben felfőzzüka cukrot és a vaníliás pudingot. A tojásfehérjéket felverjük, és még melegen belekeverjük a pudingot.
Ha a tészta megsült, a krémet rákenjük, majd még 5 percre visszatessszük a már kikapcsolt sütőbe.
A habtejszínt a habfixálóval és a vaníliás cukorral felverjük, és a kihűlt süteményre kenjük, végül megszórjuk kakaóporral, és fogyasztásig a hűtőbe tesszük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.