A meghámozott, kimagozott almát felkockázzuk, majd meglocsoljuk a citromlével.
Az átszitált lisztet elvegyítjük a sütőporral, 1 csipet sóval, a kristály- és a vaníliás cukorral, valamint az őrölt fahéjjal. Hozzáadjuk a tojásokat, az olajat és a kefirt, azután robotgép gyúrópálcájával sima tésztává dolgozzuk. Végül beleforgatjuk a felengedett, alaposan lecsepegtetett áfonyát és az almakockákat.
A tésztát egy 12 darabos muffintepsi papírkapszlival kibélelt mélyedéseibe kanalazzuk, és a 200 fokos sütőben 25-30 percig sütjük. Egy kevés porcukorral meghintve kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.