A céklát meghámozzuk és apró kockákra vágjuk (2 evőkanállal félreteszünk a tálaláshoz). A hagymát felaprítjuk, az almát hámozás nélkül feldaraboljuk.
Közepes erősségű tűzön feltesszük a zöldségeket és az almát főni az alaplével és a babérlevéllel, ha felforrt, sóval és frissen őrölt borssal ízesítjük. Addig főzzük, amíg a cékla megpuhul (kb. 20 perc).
A babérlevél eltávolítása után krémesre turmixoljuk a levest. Tálaláskor a kitálalt levesekre kevés tejfölt kanalazunk, megszórjuk a céklakockákkal és friss kaporral díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.