A tészta hozzávalóit összekeverjük. Egy tepsit sütőpapírral kibélelünk, kirakjuk az almaszeletekkel, rásimítjuk a tésztát, és 180 fokra előmelegített sütőben kb. 30 perc alatt megsütjük.
Ha megsült, kiborítjuk a tepsiből,óvatosan lehúzzuk a sütőpapírt, majd az így felülre került almaszeleteket megszórjuk fahéjas porcukorral.
A tejben megfőzzük a vaníliás pudingport, majd hagyjuk hűlni. Közben a vajat a cukorral habosra keverjük, és a kihűlt pudinghoz keverjük. Ezzel a vaníliakrémmel megkenjük az almás süti tetejét.
A csokit megolvasztjuk az olajjal, és bevonjuk vele a süteményt. Dermedés után szeleteljük és tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.